U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op "home":

Stap 2

U klikt op "kinderen":

Stap 3

U klikt aan de linkerkant op het tabblad "Verlof en verzuim":

Stap 4

Hier ziet u een overzicht van de open verzoeken voor verlof en ziekte. Om ziekte of verlof goed- of af te keuren klikt u bij de betreffende dag aan de rechterkant op het vinkje:

Stap 5

U klikt op 'Goedkeuren' of 'Afwijzen'. De ouders krijgen een melding van de goedkeuring dan wel afkeuring op app.bitcare.com

De openstaande verzoeken per kind kunt u zien in de jaarplanning van het kind.

Stap 1

U gaat naar het profiel van het kind.

Stap 2

U klikt aan de linkerkant op het tabblad "Planning"

Stap 3

U klikt op het kopje "jaar"

Stap 4

Onderaan ziet u de open verzoeken en de verzoeken kunt u hier ook goed- of afkeuren.