Hoe plan ik een kind in meerdere groepen op het web?

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Zoek het kind dat u in meerdere groepen wil plannen. Klik op de (contract)datum die onder zijn of haar naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind en u ziet nu het huidige vaste rooster. Om een kind voor vaste dagen ook op een andere groep te plaatsen, klikt u binnen dit kader aan de rechterkant op het '+'.

Stap 5

Er opent een scherm waar u verschillende opties krijgt. U kiest voor 'Vast rooster' en klik op "Volgende"

Stap 6

Vul bij 'Datum' de data in waarop dit vaste rooster geldt. Kies bij 'Groep' de groep waarop u het kind wil plannen.

Let op: u kunt een kind niet op een andere locatie plannen. Vervolgens klikt u op 'Volgende'.

Stap 7

Door het verschuiven van de vierkantjes op de balken, geeft u aan op welke dagen en tijden het kind komt. Door de vierkantjes over elkaar heen te schuiven, geeft u aan dat het kind niet komt op de betreffende dag. Bovenaan kunt u kiezen voor een wekelijks (elke week hetzelfde), tweewekelijkse (om de week hetzelfde), driewekelijkse (elke drie weken hetzelfde) of vierwekelijkse (elke vier weken hetzelfde) rooster. Om dit op te slaan klikt u op 'Bewaar'.