Hoe wijzig ik de openingstijden op het web?

In Bitcare kunt u de openings- en werktijden van de organisatie aangeven. U kunt meerdere tijden invoeren en u kunt de organisatie ook als gesloten markeren. Verder is het ook mogelijk om de openings- en werktijden per locatie te registreren binnen Bitcare.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U zit nu in de instellingen van uw organisatie en u ziet verschillende tabbladen. Klik op het tabblad 'Openings- en werktijden'.

Stap 4

Verschuif de groene balkjes naar de juiste tijden. U kunt ook meerdere openingstijden toevoegen op een dag. Bijvoorbeeld als jullie in de ochtend van 08:00-10:00 en in de middag van 15:00 tot 18:00 geopend zijn. De organisatie staat van 10:00 tot 15:00 dan geregistreerd als gesloten. Om de openingstijden op te slaan klikt u op 'Bewaar'.

Hebben niet alle locaties dezelfde openingstijden, dan kunt u ook de openingstijden van één locatie veranderen.

Stap 1

Dit doet u door links in het menu op de naam van de locatie te klikken.

Stap 2

Vervolgens klikt u op het tabblad 'Openings- en werktijden'.

Stap 3

Verschuif de groene balkjes naar de juiste tijden. Om de openingstijden op te slaan klikt u op 'Bewaar'.