Hoe wijzig ik de naam van een groep op het web?

Het kan voorkomen dat in de loop van de tijd de groepen een andere naam krijgen. Dit kunt u wijzigen in de algemene instellingen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U bent nu in de instellingen van de organisatie. U klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de groep die u wilt wijzigen.

Stap 4

U voert bij 'Naam' een andere naam in en om de naam op te slaan klikt u op 'Bewaar'.