Hoe wijzig ik de capaciteit van een groep op het web?

Wanneer de capaciteit van de groep wijzigt kunt u dit eenvoudig aanpassen in de algemene instellingen. In deze helpfile kunt u vinden hoe u dit kunt aanpassen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 4

U bent nu in de instellingen van de organisatie. U klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de groep die u wilt wijzigen.

Stap 5

U voert de nieuwe capaciteit van de groep in en u klikt rechtsonder op 'Bewaar'.