Hoe voer ik het KVK nummer toe op het web?

Binnen Bitcare kunt u gemakkelijk het KVK nummer van de organisatie registreren. Dit nummer komt bijvoorbeeld op de facturen te staan die jullie versturen naar de ouders.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U bent nu in de instellingen van uw organisatie in het kopje 'Basis'. U kunt het KVK nummer invoeren in het tekstvak achter 'KVK'. Om dit nummer op te slaan klikt u rechtsonder op 'Bewaar'.