Hoe wijzig ik de minimale en maximale leeftijd van de kinderen in een groep op het web?

Nieuwe groepen kunnen leiden tot een andere groepsindeling. Binnen Bitcare zijn de leeftijden van de kinderen eenvoudig aan te passen.

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U bent nu in de instellingen van de organisatie. U klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de groep die u wilt wijzigen.

Stap 4

U bent nu in de instellingen van de groep. Bij 'Leeftijd in maanden' voert u de minimale en maximale leeftijd van de kinderen in maanden in. Om op te slaan klikt u op 'Bewaar;.