Hoe wijzig/voeg ik een bankrekeningnummer toe van de organisatie op het web?

Mocht uw bankrekeningnummer wijzigen dan kunt u dit gemakkelijk doorvoeren binnen Bitcare. Controleer de wijziging altijd goed, zodat u geen verkeerd bankrekeningnummer doorgeeft aan de ouders.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.

Stap 3

U bent nu in de instellingen van uw organisatie, klik links onder 'Bedrijven' op uw bedrijf en klik vervolgens op het tabblad 'Financieel'.

Stap 4

Klik rechtsboven op het '+' om een nieuw bankrekeningnummer toe te voegen.

Stap 5

Voer het bankrekeningnummer in en kies een bank. Eventueel kunt u een omschrijving en het IBAN nummer invoeren. U kunt aanvinken of dit het primaire bankrekeningnummer is en of het bankrekeningnummer op dit moment in gebruik is. Tot slot klikt u op 'Bewaar'.