Hoe verwijder ik een groep op het web?

Let op: in principe kunt u geen groepen verwijderen. Dit is om fouten te voorkomen en te zorgen dat u altijd alle informatie terug kunt vinden. U kunt wel de groep 'sluiten' door een einddatum van de groep in te vullen in de instellingen van de organisatie. Dit doet u door onderstaande stappen te volgen:


Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.


Stap 2

U klikt rechts op 'Instellingen'.


Stap 3

U klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de locatie die u wilt sluiten en vervolgens klikt u op de naam van de groep.


Stap 4

Vervolgens vult bij 'Actief' de datum in waarop u de locatie wilt sluiten. Om op te slaan klikt u op 'Bewaar'.