Hoe zie ik rapporten in op het web?

Op het web kunt u verschillende rapporten bekijken. Welke rapporten er allemaal zijn binnen Bitcare kunt u lezen in de helpfile 'Wat geven de kinderopvang rapporten weer'.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Rapporten'.

Stap 3

U bent nu in het gedeelte van Bitcare waar u rapporten kunt opvragen. Er zijn vijf categorie├źn: Contracten, Planning, Prijzen, Financieel en Realisaties.┬á