Hoe kan ik een rapport afdrukken op het web?

Binnen uw browser kunt u zelf rapporten afdrukken. Enkele rapporten zijn ook te exporteren naar Excel of PDF.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Rapporten'.

Stap 3

U bent nu in het gedeelte van Bitcare waar u rapporten kan opvragen. U klikt op het rapport dat u wilt afdrukken.

Stap 4

Als u het rapport geopend hebt, klikt u met uw rechtermuisknop en klikt u op 'Druk af.

Of u exporteert het rapport naar Excel of PDF en drukt het vanuit dat bestand af. Als een rapport geëxporteerd kan worden naar Excel en/of PDF, ziet u aan de rechterkant deze knoppen:

Als u hierop klikt, wordt het bestand geëxporteerd en gedownload.