Hoe voeg ik een foto toe bij meerdere kinderen tegelijk op het web?

Om de privacy te waarborgen, is het niet mogelijk om een foto bij meerdere kinderen tegelijkertijd toe te voegen. U moet dus de foto bij elk individueel kind toevoegen. Hoe u dit doet, kunt u vinden op de volgende link: Hoe voeg ik foto toe op het web.

Via de iPad kunt u bij meerdere kinderen tegelijk een foto toevoegen door gebruik te maken van de multi-select knop. Profielfoto's kunnen zowel op het web als via de iPad voor maar één kind tegelijk toegevoegd worden.