Hoe wijzig ik een profielfoto van een organisatie, groep of kind op het web?

Binnen Bitcare kunt u op verschillende plaatsen een profielfoto toevoegen. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de homepagina klikt u bovenaan op de standaard afbeelding, of reeds toegevoegde afbeelding.

Stap 3

U bent nu in het profiel van uw organisatie. U ziet nu de onderstaande afbeelding.

U klikt hier op en vervolgens kunt u uw logo op uw computer zoeken door te klikken op 'bestand selecteren'.

U kiest uw logo en tot slot klikt u op 'Ok'.

U kunt later de profielfoto van uw locatie altijd nog wijzigen. Wanneer u in het profiel van de organisatie bent klikt u op het tabblad 'Foto's'. Vervolgens klikt u op '+' om een nieuwe foto toe te voegen of klikt u op een bestaande foto. Klik vervolgens op 'Gebruik als profiel foto' om de wijziging op te slaan.

Profielfoto's voor locaties en groepen.

Voor locaties en groepen werkt dit hetzelfde als voor de organisatie. Via 'Home' klikt u links op de desbetreffende locatie of groep en kunt u uw foto op uw computer zoeken door te klikken op 'bestand selecteren'.

U kunt later de profielfoto van uw locatie altijd nog wijzigen. Wanneer u in het profiel van de locatie of groep bent klikt u op het tabblad 'Foto's'. Vervolgens klikt u op '+' om een nieuwe foto toe te voegen of klikt u op een bestaande foto. Klik vervolgens op 'Gebruik als profielfoto' om de wijziging op te slaan.

Profielfoto voor kinderen

Stap 1

Als u een profiel foto van een kindje via het web wilt toevoegen of wijzigen. Klikt u op 'Home'.

Stap 2

Vervolgens klinkt u midden in het scherm op 'Kinderen'.

Stap 3

U klikt op de naam van het kindje waarvan u de profielfoto wilt wijzigen of toevoegen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kindje. U ziet nu de volgende afbeelding

U klikt hier op en vervolgens kunt u een afbeelding op uw computer zoeken door te klikken op 'Bestanden selecteren'.

U kiest de foto en tot slot klikt u op 'Ok'.

U kunt later de profielfoto van het kindje altijd nog wijzigen. Wanneer u in het profiel van het desbetreffende kind bent klikt u op het tabblad 'Foto's'. Vervolgens klikt u op '+' om een nieuwe foto toe te voegen of klikt u op een bestaande foto. Klik vervolgens op 'Gebruik als profielfoto' om de wijziging op te slaan.