Hoe voeg ik een document van de organisatie toe op het web?

Binnen de organisatie kunt u documenten opslaan en kunt u aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de documenten kunt uploaden binnen Bitcare.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Klik op het tabblad 'Documenten' om te navigeren naar de documenten van de organisatie.

Stap 3

U bent nu in de documenten van uw organisatie. Om een nieuw document toe te voegen, klikt u op het '+'.

Stap 4

U voert een titel in, kiest een type document en selecteert wie het document in mogen zien (Beheer, administratie en medewerkers) en eventueel een referentie en *vervaldatum. Om een bestand te uploaden kiest u voor 'Bestanden toevoegen'. Hierdoor kunt u door uw mappen bladeren om het betreffende document te kiezen.

*Een 'Vervaldatum' kan handig zijn wanneer het bestand na verloop van tijd weer geëvalueerd dient te worden. In de 'Algemene Instellingen' kunt u instellen wie voor deze 'Documenten' een melding per mail dient te krijgen.

Deze persoon dient dan wel in zijn eigen instellingen de mailnotificaties aan te zetten. Klik hiervoor op uw naam rechtsboven.

En stel vervolgens de email notificaties in bij de 'Instellingen':