Hoe voeg ik een document bij een kind toe op het web?

Bij ieder kind kunt u documenten opslaan en kunt u aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de documenten kunt uploaden binnen Bitcare.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Klik op het tabblad 'Kinderen' en zoek het kind waarvoor een document wilt invoeren. Klik vervolgens op de naam van het kind.

Stap 3

Klik links op het tabblad 'Documenten'. Om een nieuw document toe te voegen, klikt u op het '+'.

Stap 4

U voert een titel in, kiest een type document en selecteert wie het document in mogen zien (Beheer, medewerkers en ouder) en eventueel een referentie en vervaldatum. Om een bestand te uploaden kiest u voor 'Bestanden toevoegen'. Hierdoor kunt u door uw mappen bladeren om het betreffende document te kiezen.