Hoe verwijder ik een foto bij een kind op het web?

Foto's kunnen via het web verwijderd worden per kind in het tabblad 'Foto's'. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
U klikt op de naam van het kind waarbij u een foto wilt toevoegen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. Klik in het menu aan de linkerkant op het tabblad 'Foto's'.

Stap 5

U klikt op de foto die u wilt verwijderen. Vervolgens drukt u linksonder op 'Verwijderen'.