Hoe stel ik de borg in op het web?

Als u de ouders borg in rekening wilt brengen wanneer zij hun kind inschrijven, kunt u de stappen uit deze helpfile volgen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt rechtsboven op 'Instellingen'

Stap 3

U bent nu in de instellingen van uw organisatie. De borg kunt u instellen per locatie. Klik aan de linkerkant op de naam van de locatie waarbij u de borg wilt instellen. U bent nu in de instellingen van de locatie.

Onderaan bij 'Reservering borg' kunt u een bedrag voor de borg invoeren. Klik vervolgens om op te slaan op 'Bewaar'.

Vervolgens kunt u bij het toevoegen van het kind/contract in het vierde scherm onderaan aanvinken 'Creëer een factuur voor de borg'. Als u dit aanvinkt, wordt er automatisch een factuur voor de borg gecreëerd met het bedrag dat u bij de instellingen van de locatie hebt ingesteld.

Nadat u het kind/contract heb toegevoegd kunt u deze factuur kunt u terugvinden door linksboven te klikken op 'Home'.

U kunt hier navigeren naar het tabblad 'Financieel'. U bent nu in de lijst met facturen en hierin kunt u de factuur voor de borg terugvinden.