Hoe verwijder ik een medewerker op het web?

Let op: om fouten te voorkomen kunt u een medewerker nooit helemaal verwijderen uit Bitcare. U kunt wel het contract van de medewerker laten verlopen, zodat de medewerker niet meer zichtbaar is in de lijst met actieve medewerkers. Door de inlogrechten van een medewerker in te trekken kan de medewerker niet meer inloggen bij Bitcare. 

In de helpfile 'Hoe kan ik inlogrechten intrekken' kunt u meer informatie vinden.


Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.


Stap 2

Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Medewerkers'.


Stap 3

U ziet nu een overzicht van alle medewerkers. Klik op de naam van de medewerker die u wilt verwijderen.


Stap 4

U bent nu in het profiel van de medewerker. Klik aan de linkerkant op het tabblad 'Arbeidsrelatie'.


Stap 5

U bent nu in het contract van de medewerker. Klik aan de rechterkant naast de huidige contractdatum op het potlood.


Stap 6

Vul bij 'Nieuw' de einddatum van het contract in en klik op 'Volgende' om de aangebrachte wijzigingen te controleren en klik op 'Bewaar' om op te slaan.