Hoe wijzig ik de taal van Bitcare?

Binnen het persoonlijke profiel kan een medewerker zelf de taal wijzigen.

Stap 1

U kunt de taal van Bitcare wijzigen in uw persoonlijke profiel. Als u ingelogd bent op app.bitcare.com, klikt u rechtsboven in het scherm op uw naam in de blauwe balk.

Stap 2

Nu bent u in uw persoonlijke profiel. Klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen'.

Stap 3

Bij 'Taal' selecteert u de juiste taal. Op dit moment zijn alleen Nederlands, Vlaams, Duits, Frans en Spaans beschikbaar binnen Bitcare. Om de wijzigingen op te slaan klikt u op 'Bewaar'.