Hoe wijzig ik de functie/rol/rechten van een medewerker op het web?

Binnen Bitcare kunnen de functie/rol/rechten van een medewerker gewijzigd worden binnen het tabblad organisatie. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt wijzigen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de homepagina klikt u boven aan op de naam van de organisatie.

Stap 3

In het menu aan de linkerkant klikt u op het tabblad 'Autorisatie'.

Stap 4

U ziet hier een overzicht van alle medewerkers en de huidige functies. U kunt de functie wijzigen door bij de betreffende medewerker aan de rechterkant te klikken op het potlood.

Vervolgens kiest u of de medewerker werkt op een locatie of voor de gehele organisatie (in dit geval kiest u voor 'Alle'). Bij 'Rol' vinkt u de juiste rol aan en u vult de data in.
Er zijn 6 verschillende rollen en deze kunnen op locatie of organisatie niveau toegewezen worden. De hiërarchie is als volgt:

1. Supervisor                                                              Meeste rechten

2. HR manager

3. Financieel medewerker

4. Administratief hr medewerker

5. Administratief medewerker

6. Pedagogisch medewerker                                     Minste rechten

Meer informatie over de rechten van bepaalde rollen kunt u vinden in de helpfile 'Rollen en rechten Bitcare Personeel'.