Hoe wijzig ik de werktijden van een medewerker op het web?

De werktijden van een medewerker kunnen gewijzigd worden in de planning van de medewerker. De vaste planning van de medewerker kunt u vinden in het tabblad 'Arbeidsrelatie'.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Medewerkers'.

Stap 3

U ziet nu een overzicht van alle medewerkers. Klik op de naam van de medewerker waarbij u de planning wilt aanpassen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van de medewerker. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Arbeidsrelatie'.

Stap 5

Binnen de arbeidsrelatie klikt u op het tabblad 'Planning' en klikt u op het potlood achter de planning die u wilt wijzigen.

Stap 6

Selecteer vervolgens de wijziging die u wilt aanbrengen binnen de planning en klik op 'Volgende'.

Stap 7

Voer de wijzigingen door en klik op 'Bewaar'.