Hoe plan ik een medewerker op een groep op het web?

Binnen de planning van een medewerker kan de groep gewijzigd worden. Als er nog geen groep is toegewezen kan deze hier alsnog toegewezen worden. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.


Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.


Stap 2
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Medewerkers'.


Stap 3

U ziet nu een overzicht van alle medewerkers. Klik op de naam van de medewerker waarbij u de planning wilt aanpassen.


Stap 4

U bent nu in het profiel van de medewerker. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Arbeidsrelatie'.


Stap 5

Binnen de arbeidsrelatie klikt u op het tabblad 'Planning' en klikt u op het potlood achter de planning die u wilt wijzigen.


Stap 6

Hier kiest u voor 'Wijzig plaatsing' of kiest u voer 'Tijdelijke wijziging van de toewijzing' als de medewerker tijdelijk aanwezig is op een andere groep. Vervolgens klikt u op 'Volgende'.


Stap 7

Voer hier vervolgens in op welke groep de planning van de medewerker van toepassing is en klik op 'Bewaar'.