Hoe wijzig ik de contractduur van een medewerker op het web?

Als u het contract van een medewerker wilt verlengen dient u altijd een nieuw contract aan te maken. Het contract van een medewerker kunt u niet verlengen door de datum van het contract aan te passen. Als u de datum van het contract aanpast gaat het 'oude contract' namelijk verloren en staat dit niet meer correct geregistreerd. Correct registreren is wel belangrijk, omdat u maar een bepaald aantal contracten voor een bepaalde termijn mag geven en de medewerker daarna een contract voor onbepaalde tijd dient te geven.

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Medewerkers'.

Stap 3

U ziet nu een overzicht van alle medewerkers. Klik op de naam van de medewerker die u wilt verwijderen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van de medewerker. Klik aan de linkerkant op het tabblad 'Arbeidsrelatie'.

Stap 5

U bent nu in het contract van de medewerker. Klik aan de rechterkant naast de huidige contractdatum op het potlood.

Stap 6

Vul bij 'Nieuw' de einddatum van het contract in en klik op 'Volgende' om de aangebrachte wijzigingen te controleren en klik op 'Bewaar' om op te slaan.

Stap 5

Het contract van een medewerker verlengen doet u door rechtsboven op het '+' te klikken. Hiermee voegt u een nieuw contract toe voor de gekozen medewerker.