Hoe kan ik de Bitcare App updaten naar de laatste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare app en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij u aan om met de nieuwste versie van de app te werken. Het updaten van de Bitcare app werkt als volgt:

Stap 1

U drukt op het logo van de App Store.

Stap 2

U bent nu in de App Store. U drukt onderaan op:

Stap 3

Als er een update van de Bitcare app is dan staat deze tussen de beschikbare updates. U drukt aan de rechterkant op 'Update'.

De update wordt nu uitgevoerd. Als de update klaar is, kunt u de app openen door aan de rechterkant te drukken op 'Open'.

Let op: staat de Bitcare app niet tussen de beschikbare updates, dan is de app al up-to-date!

Vaak raden wij ook aan om de automatische update voor de Bitcare app aan te zetten. Voor uitleg over hoe u deze aan kunt zetten, verwijzen wij u graag door naar de volgende help file: Hoe kan ik de Bitcare app automatisch updaten?