Hoe bewerk ik gegevens in het kindprofiel op de iPad?

Stap 1

U logt in op de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de home pagina. U klikt op het logo van de groep waar het kind in zit waarbij u gegevens wilt bewerken.

Stap 3

Klik op de foto van het kind waarbij u gegevens wil bewerken.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. U klikt op het poppetje links onderin.

Stap 5

U bent nu in het tabblad 'Info'. Dit noemen we ook wel het profiel van het kind. Bij elk kopje, zoals persoonlijke informatie en medische informatie etc, ziet u rechtsboven een potloodje, zoals aangegeven op onderstaande afbeelding.

U klikt op het potloodje waar u de gegevens wil aanpassen. U kunt nu de gegevens bewerken of verwijderen door op het tekstvak te klikken. Om de nieuwe gegevens op te slaan klikt u rechtsboven op 'Bewaar'.