Hoe download ik de Bitcare app voor de iPad (werkvloer)?

De Bitcare app voor de werkvloer is te downloaden in de App Store. Let op: de Bitcare app voor op de werkvloer werkt alleen op de volgende devices:

- iPad 2 en nieuwere iPads

- iPhone 4S en nieuwere iPhones

U kunt de app in de App Store downloaden door de volgende stappen op te volgen.

Stap 1

Druk op het 'App Store' symbool op het bureaublad van de iPad.

Stap 2

Vervolgens voert u rechtsboven in de zoekbalk 'bitcare' in:

Stap 3

Er opent een scherm met 'Gevonden Resultaten'. Voor de Bitcare app voor op de werkvloer kiest u voor 'Bitcare'.

Stap 4

Druk op het symbool om te downloaden (wolkje met pijl naar beneden). De app gaat zichzelf nu installeren.

Let op: U heeft een Apple ID nodig om een app te kunnen downloaden. Als u niet ingelogd bent met een Apple ID, verschijnt nu een scherm met de keuze 'Gebruik bestaande Apple ID' of 'Maak nieuw Apple ID aan'. Als u al een Apple ID heeft, bijvoorbeeld via uw iPhone, dan kunt u kiezen voor 'Gebruik bestaande Apple ID' en voert u deze in. Als u nog geen Apple ID heeft, kiest u voor 'Maak nieuwe Apple ID aan' om een ID aan te maken.

Stap 5

Door op de ronde homeknop te drukken vindt u de Bitcare app terug op uw bureaublad van de iPad. U kunt vervolgens inloggen.