Hoe kan ik een profielfoto van een kind toevoegen/veranderen op de iPad?

Stap 1

U opent de Bitcare app.

Stap 2

U bent nu op de home pagina. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een profielfoto wil toevoegen/veranderen.

Stap 3

Klik op de foto van het kind waarbij u een profielfoto wil toevoegen/veranderen.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. U klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5

U bent nu in het profiel van het kind. Klik linksboven op de huidige profielfoto van het kind. Er verschijnt nu een schermpje waarop u kunt kiezen tussen 'Camera' of 'Foto Album'.

• Camera: als u direct een foto wil maken. De camera van de iPad opent nu automatisch en u kunt een foto maken door op het icoon van het fototoestel aan de rechterkant te klikken. Als u de foto heeft gemaakt verschijnt er automatisch een voorvertoning en kunt u rechtsonder op 'Gebruik' klikken om deze foto te gebruiken of linksonder op 'Opnieuw' klikken om een nieuwe foto te maken.
  • Foto Album: als u een foto wil gebruiken die u al eerder met uw iPad heeft gemaakt. Nu komt u terecht in het foto album van de iPad. U klikt op de foto die u als profielfoto wil instellen en deze wordt automatisch geplaatst als profiel foto.