Hoe voeg ik een document van een kind toe op de iPad?

Let op: alle documenten die u toevoegt via de iPad zijn zichtbaar voor de ouders. Bij documenten die u via de website toevoegt kunt u ervoor kiezen om het niet te delen met de ouder(s).

Stap 1

U opent de Bitcare App.

Stap 2
U bent nu op de home pagina. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een document wil toevoegen.

Stap 3

Klik op het foto van het kind waarbij u een document wil toevoegen.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. U klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5

U klikt in het menu aan de linkerkant op 'Documenten'.

Stap 6

Klik rechtsboven op het plusje:

Stap 7

• Titel: titel van het document
  • Notitie: eventuele notitie erbij
  • Algemeen: kiest u het type
  • Referentie: eventueel een kenmerk aan het document hangen
  • Verloopdatum: wanneer u het document een einddatum wilt geven

Voeg toe:

• Niets: wanneer u alleen de notitie wilt toevoegen
  • Neem een foto: om direct een foto te maken van het document
  • Kies uit bibliotheek: om een foto te selecteren van de iPad. Als u de juiste foto heeft dan drukt u op 'Gebruik'.

Stap 8

Klik op 'Bewaar'

Let op: Het is momenteel nog niet mogelijk documenten te verwijderen op de ipad. U kunt wel de details wijzigen. U opent het document op de iPad en vervolgens klikt achtereenvolgens rechts boven op 'details' en op 'bewerken'.