Hoe voeg ik een foto van een kind toe op de iPad?

Er zijn twee opties voor het toevoegen van foto's bij een kind:

Optie 1: direct vanuit de groep

Stap 1

U opent de Bitcare App.

Stap 2

U bent nu op de home pagina. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een foto wil toevoegen.

Stap 3

Klik op de profielfoto van het kind waarbij u een nieuwe foto wilt toevoegen.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. U klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5

• Direct een foto maken: druk op het camerasymbool om direct een nieuwe foto te maken. Als u de foto heeft gemaakt verschijnt er automatisch een voorvertoning en kunt u rechtsonder op 'Gebruik' klikken om deze foto te gebruiken of linksonder op 'Opnieuw' klikken om een nieuwe foto te maken. Vervolgens selecteer je de foto door kort met je vinger erop te drukken en druk je op 'Gereed'.
  • Fotoalbum: als u een foto wil gebruiken die u al eerder met uw iPad heeft gemaakt. Druk kort op de foto die u wilt selecteren en vervolgens op 'Gereed'.

Let op: u kunt ook meerdere foto's selecteren door er op te drukken.

Let op: u kunt ook groepsfoto's versturen. Voor meer informatie, zie: Groepsfoto versturen naar meerdere kinderen

Optie 2: vanuit het profiel bij het kind:

Stap 1

U opent de Bitcare App.

Stap 2

U bent nu op de home pagina. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een foto wil toevoegen.

Stap 3

Klik op de profielfoto van het kind waarbij u een nieuwe foto wilt toevoegen.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. U klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5

U klikt in het menu aan de linkerkant op 'Foto's'.

Stap 6

Klik rechtsboven op het plusje

Stap 7

• Direct een foto maken: druk op het camerasymbool om direct een nieuwe foto te maken. Als u de foto heeft gemaakt verschijnt er automatisch een voorvertoning en kunt u rechtsonder op 'Gebruik' klikken om deze foto te gebruiken of linksonder op 'Opnieuw' klikken om een nieuwe foto te maken. Vervolgens selecteer je de foto door kort met je vinger erop te drukken en druk je op 'Gereed'.
  • Fotoalbum: als u een foto wil gebruiken die u al eerder met uw iPad heeft gemaakt. Druk kort op de foto die u wilt selecteren en vervolgens op 'Gereed'.

Let op: u kunt ook meerdere foto's selecteren door er op te drukken.