Hoe registreer ik activiteiten op de iPad?

Stap 1

U logt in op de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de homepagina. U klikt op het logo van de groep waar het kind in zit waarbij u gegevens wilt bewerken.

Stap 3

Klik op de foto van het kind waarbij u gegevens wil bewerken.

Stap 4

U klikt op de activiteit die heeft plaats gevonden.

Aankomst kind. Vervolgens vult u de aankomst tijd in, of u laat deze staan op 'Zojuist'. U kunt als u wenst een notitie plaatsen. Tot slot klikt u op 'Bewaar' rechts boven in.

Vertrek kind. Vervolgens vult u de vertrek tijd in, of u laat deze staan op 'Zojuist'. U kunt als u wenst een notitie plaatsen. Tot slot klikt u op 'Bewaar' rechts boven in.

Naar bed. Vervolgens vult u de juiste tijd in, of u laat deze staan op 'Zojuist'. U kunt als u wenst een notitie plaatsen. Tot slot klikt u op 'Bewaar' rechts boven in. Merk op: Als het kindje slaapt komt er rechtsboven het profiel plaatje van het kindje een Z te staan.

Uit bed. Vervolgens vult u de juiste tijd in, of u laat deze staan op 'Zojuist'. U kunt als u wenst een notitie plaatsen. Tot slot klikt u op 'Bewaar' rechts boven in.

Een notitie plaatsen. Als u een losse notitie wilt plaatsen, kunt u die hier invullen. En afsluiten met 'Bewaar' in de rechterbovenhoek.

Temperatuur meting. U klikt op het vakje met de 'C' en u voert de temperatuur in. Als de temperatuur net is gemeten klikt u meteen op 'Bewaar' rechtsboven. U kunt de tijd nog wijzigen als de meting eerder plaats heeft gevonden. Daarnaast kunt u naar keuze een notitie toevoegen.

Luier wisselen.  U selecteert de inhoud van de luier, als u de luier zojuist verschoond is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter "Wanneer" en naar keuze een notitie plaatsen.

Fles gegeven. Vervolgens vult u het aantal milliliters in. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter "Wanneer" en naar keuze een notitie plaatsen.

Maaltijd.  U selecteert de juiste maaltijd. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Drank. U selecteert de juiste drank. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Spelen. U selecteert de juiste speel activiteit. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Potje. U selecteert de inhoud van het potje, of in de broek. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Toilet. U selecteert de inhoud van het toiletbezoek, of in de broek. Als het zojuist gebeurd is klikt u op 'Bewaar'. Anders kunt u de tijd nog veranderen achter 'Wanneer' en naar keuze een notitie plaatsen.

Als een ouder of voogd geautoriseerd is om de activiteiten te zien. Dan kan de ouder of voogd gelijk de ingevoerde activiteiten en notities inzien.

Wil u een activiteit wijzigen of verwijderen. Dan gaat u naar het kindprofiel op de iPad.

Stap 1

Klik op het homescherm op de juiste groep.

Stap 2

Vervolgens klikt u op het plaatje van het kind.

Stap 3

Klik linksonder op het poppetje.

Stap 4

Klik links onderin op 'Activiteiten' en vervolgens op 1 van de activiteiten.

Stap 5

Houd u vinger 3 seconden op de activiteit die u wilt wijzingen en klik vervolgens op 'Bewerken' of 'Verwijderen'.