Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten (multi-select knop)?

Stap 1

U logt in op de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de homepagina. U klikt op het logo van de groep waar de kinderen in zitten waarbij u activiteiten wilt toevoegen.

Stap 4

Vervolgens klikt u rechtsboven op de dubbele silhouet met het '+'. Nu kunt u meerdere kinderen selecteren. Om vervolgens een activiteit toe te voegen klikt u rechtsboven op het '+' teken naast de silhouetten.

Stap 5

Klik op de juiste activiteit en klik op 'Opslaan'.