Hoe voer ik wijzigingen in de planning door op de iPad?

Volg deze handleiding als u:

• Een kind wilt ziek melden.
  • Een kind op afwezig wilt registreren.
  • Een kind onaangekondigd afwezig wilt registreren.
  • Een extra dag wilt inplannen voor het kind.
  • Of een ruildag wilt inplannen voor het kind.

Stap 1
U opent de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de homepagina. U drukt op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een wijziging wilt door voeren.

Stap 3

Druk op de foto van het kind waarbij u extra dagen wil registreren.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren door op het kind te klikken. U drukt op het poppetje linksonder.

Stap 5

U drukt in het menu aan de linkerkant op 'Planning'.

Stap 6

U drukt op de datum waar u een wijziging wilt aanbrengen. Vervolgens krijgt u de keuze wat voor verandering u wilt doorvoeren:

• Ziek melden
  • Verlof
  • Flexibel
  • Onaangekondigd afwezig
  • Extra planning
  • Bonus planning
  • Ruildag (alleen beschikbaar op een ingeplande dag)

Vervolgens drukt u op 'Bewaar'.