Hoe kan ik verlof, ziekte of onwettig verlof/onaangekondigd afwezig verwijderen op de iPad?

Stap 1
U opent de Bitcare app.

Stap 2
U bent nu op de homepagina. U drukt op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij u een wijziging wilt door voeren.

Stap 3

Druk op de foto van het kind waarbij u extra dagen wilt registreren.

Stap 4

Nu opent er een scherm waarop u de aanwezigheid en activiteiten kan registreren door op de foto van het kind te klikken. U drukt op het poppetje linksonder.

Stap 5

U drukt in het menu aan de linkerkant op het tabblad 'Planning'.

Stap 6

Vervolgens drukt u bij de betreffende datum op het gekleurde vlak van het verlof of afwezigheid.

Stap 7

Druk onderaan op 'Verwijderen'.