Hoe kan ik de foto's van mijn kind bekijken?

Via het web kunt u de foto's van uw kind bekijken via app.bitcare.com. De foto's zijn te vinden in het tabblad 'Foto's'.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
U bent nu in het overzicht van uw kind(eren). U ziet in het midden 'Laatste foto's' met de laatste foto's van uw kind. Om de foto's te bekijken klikt u op 'Ga naar galerij'.

Stap 3

U bent nu in het foto overzicht van uw kind. Door op de foto te klikken kunt u de foto openen en bekijken. Als u de foto heeft geopend, kunt u de foto downloaden. De foto opent vervolgens in groot formaat, u kunt de foto opslaan door te klikken met uw rechtermuisknop en te kiezen voor 'afbeelding opslaan als'.