Hoe kunnen ouders de facturen inzien?

Ouders kunnen de facturen van hun kind op twee manieren inzien:

1: Als contract verantwoordelijke:

Ouders kunnen in hun eigen profiel de facturen inzien via het tabblad 'Documenten'. Hier kunnen ouders ook de jaaropgave bekijken.

Let op: alleen de ouder die verantwoordelijk is voor het contract, kan de facturen op deze manier inzien.

Stap 1

U logt in met uw Google, Microsoft of Facebook account op www.app.bitcare.com. Als u ingelogd bent, klikt u op de naam van uw kind, om naar zijn/haar profiel te gaan.

Stap 2

U bent nu in het profiel van uw kind. U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Relaties'.

Stap 3

U ziet de relaties van uw kind. Klik op uw naam.

Stap 4

Nu bent u in uw eigen profiel, aangemaakt door de kinderopvang. U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Documenten'.

Hier ziet u de facturen staan. U kunt deze aanklikken en downloaden.

2. Als niet contract verantwoordelijke:

Ouders die niet als contract verantwoordelijke zijn ingevoerd kunnen facturen inzien via het tabblad 'Financieel'.

Stap 1

U logt in met uw Google, Microsoft of Facebook account via www.app.bitcare.com. Als u ingelogd bent, klikt u op de naam van uw kind, om naar zijn/haar profiel te gaan.

Stap 2

U bent nu in het profiel van uw kind. U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Financieel'.

Stap 3

Hier ziet u de facturen staan. U kunt deze aanklikken en downloaden.

U kunt hier ook de jaaropgave inzien.