Hoe maak ik een betaling aan?

Via Bitcare kunt u een betaalbestand aanmaken voor het uitbetalen van uw personeel. In deze help file wordt uitgelegd hoe u het betaalbestand kunt aanmaken.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik op 'Home' als u al ingelogd bent.

Stap 2
Klik links in het menu op het tabblad 'Salaris'.

Stap 3
Kies in de rij tabbladen voor het tabblad 'Betalingen'.

Stap 4

Wanneer er eerder betalingen zijn gedaan ziet u deze in een overzicht staan. Om een betaling aan te maken klikt u op het '+' rechtsboven.

Stap 5

Selecteer het bedrijf waar een betaling voor gedaan moet worden. Bij bankrekening wordt standaard het rekeningnummer getoond wat u bij de instellingen van de organisatie of het bedrijf heeft ingevoerd (wanneer u geen bankrekening kiest zal de betaling niet worden aangemaakt). Vervolgens kiest u de periode waarover de betaling betrekking heeft en voert u een datum in waarop het bedrag uitbetaald dient te worden. Vervolgens klikt u op volgende.

Stap 6

Nadat u op 'Volgende' heeft geklikt wordt de balk van het aanmaken geladen. U krijgt nu een overzicht van alle medewerkers die wel en niet uitbetaald gaan worden. Als er bij een medewerker een bankrekeningnummer ontbreekt dan wordt dat hier aangegeven. Als alle informatie klopt dan klikt u op 'Bewaar'.

Nadat u op 'Bewaar' heeft geklikt komt uw aangemaakte betaling bovenaan de lijst. U kunt de aangemaakte betaling ter controle nog inzien voordat u deze download. Wanneer de transacties kloppen klikt u op 'Download bestand'. Wij raden u aan om het bestand te hernoemen zodat u het eenvoudiger kunt terugvinden. Het bestand selecteert u vervolgens bij het importeren van betalingen naar uw online bankomgeving.