Hoe genereer ik loonstroken?

Medewerkers kunnen hun loonstroken pas inzien en downloaden nadat deze in het organisatiemenu zijn gegenereerd.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik op 'Home' als u al ingelogd bent.

Stap 2

Klik links in het menu op het tabblad 'Salaris'.

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor het tabblad 'Loonstroken'.

Stap 4

Klik op '+' en selecteer de periode waarover u de loonstroken wilt genereren.

Stap 5

Als u alleen wilt controleren, kies dan bij type voor controle. Als u de stroken met uw medewerkers wilt delen, dan kiest u voor definitief.
Mocht u toch nog een fout tegenkomen, dan kunt u de stroken opnieuw genereren, de bestaande stroken worden dan overschreven.

Stap 6

• In het tekstveld rechtsboven naast uw naam verschijnt een melding dat de berekening van de loonstrook is begonnen.
  • Wanneer de berekening gereed is krijgt u weer een melding. In deze notificatie kunt u op de link van de loonstrook klikken.

De genereerde loonstroken van alle medewerkers komen per aangemaakte periode in één bestand te staan. Deze vindt u terug in het overzicht onder 'Loonstroken'. Per medewerker is de zojuist gegenereerde loonstrook in te zien onder het tabblad 'Documenten'.