Declaraties kunnen samen met het salaris uitbetaald worden of buiten het salaris om. Wanneer dit laatste het geval is krijgt u hiervoor een aparte journaalpost.

Om deze journaalpost in te zien neemt u de volgende stappen:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie

Stap 2

Klik links in het menu op 'Salaris'

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor 'Journaalposten'

Stap 4

Selecteer de maand wanneer de declaratie is gedaan

Stap 5

De journaalpost van declaraties vindt u onder de journaalpost van de salaris uitbetaling per medewerker.

Stap 6

Grootboekrekeningen en componenten kunnen gewijzigd en toegevoegd worden in de instellingen van de organisatie.