Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de kinderen biedt Bitcare nu ook Bitcare Personeel aan. Met Bitcare personeel kunt u o.a via de medewerker app verlof aanvragen, ziekmelden, planning inzien en declaraties invoeren, daarnaast is het ook mogelijk om uw salarisstroken, jaaropgaven en overige documenten in te zien.