Contract beëindigen

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op "home":

Stap 2
Op de home pagina klikt u op "kinderen":

Stap 3

Zoek het kind waarvan u het contract wil laten verlopen. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. Klik op "Details"

Stap 5

Aan de linkerkant bij 'Data' ziet u de huidige looptijd van het contract. Om het contract te laten verlopen, klikt u op

Stap 6

Bij 'Data' vult u de einddatum in en om deze op te slaan klikt u op

Contract verwijderen

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op

Stap 2
Op de home pagina klikt u op

Stap 3

Zoek het kind waarvan u het contract wil laten verlopen. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. Om het contract te verwijderen klikt u rechtsboven op het prullenbakje: