Waar stel ik de factuurnummer opbouw in en hoe telt deze?

Als u al eens eerder facturen heeft verstuurd met factuurnummers en op een bepaald punt verder wil gaan, dan kunt u bij de ‘Algemene instellingen’ de teller instellen.

Voorbeeld: het factuurnummer bestaat uit het jaar, de maand en daarna een volgnummer en de klant is gebleven bij 2017040440 en u wilt verder gaan vanaf 2017040440. Dan voert u bij teller 440 in en klikt u op reset counter, dan zal het volgende nummer automatisch 2017040441zijn.