Kan er een document (bijvoorbeeld nieuwsbrief) naar meerdere ouders één keer gestuurd worden?

Op dit moment is het niet mogelijk om meerdere ouders in één keer een document te sturen. U kunt wel een notitie versturen naar meerdere ouders tegelijk via de iPad.

In de volgende helpfile kunt u lezen hoe u een notitie naar meerdere ouders tegelijk kunt versturen:

Activiteit voor meerdere kinderen tegelijk invoeren

Kies bij activiteit voor het notitieblok om een notitie te sturen.

Een andere optie om iets te versturen naar de ouders is het rapport 'Klanten' exporten naar Excel. In dit rapport kunt u de e-mailadressen van de ouders kopiëren en bijvoorbeeld plakken in uw e-mail waarmee u de ouders een mail wilt versturen.

Rapport klanten: