Hoe kan ik de Bitcare App automatisch updaten / bijwerken?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare app en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij u aan om met de nieuwste versie van de app te werken. De app kunt u updaten door naar de App Store (iPhone) of Google Play (Android) (alleen de app voor ouders) te gaan en hier in uw App overzicht Bitcare te updaten. Wanneer u de app automatisch bij wilt werken dan kunt u dat op volgende wijze instellen:

Automatische update aanzetten

Stap 1

Druk op de ‘Instellingen’ in het overzicht met al jouw apps. Dit is het symbool zoals op onderstaande afbeelding.

Stap 2

Druk op 'App Store en iTunes Store' links op uw beeldscherm.

Stap 3

Druk op het schuifje bij 'Updates', zoals hieronder:

Let op: de webapplicatie hoeft niet geüpdatet te worden.