Hoe log ik voor de eerste keer in?

Wat heb ik nodig?

Bitcare gebruikt Google-accounts, Microsoft-accounts en Facebook-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht u één van deze accounts nog niet hebben raden wij u aan om deze aan te maken. U kunt hiervoor een van de volgende links gebruiken:

Google-account
https://accounts.google.com/SignUp

Facebook account
www.facebook.com

Microsoft account
http://account.live.com

Microsoft-account

Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een  e-mailadres en een wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij  services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of  Outlook.com. Als u al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om u bij  deze of andere services aan te melden, heeft u al een Microsoft-account.

Hoe log ik in?

U bent door uw kinderopvang uitgenodigd om gebruik te maken van Bitcare. Deze uitnodiging krijgt u per e-mail.

• Ga naar de e-mail van Bitcare
  • Klik op de eerste link in de e-mail
  • U krijgt de welkomstpagina van Bitcare te zien. U kunt in dit scherm kiezen met welk account u wilt inloggen. U kunt kiezen uit Google+, Microsoft of Facebook
  • Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in wat u gebruikt bij het gekozen account
  • In het volgende scherm controleert u aan de linkerkant uw e-mailadres en aan de rechterkant uw identiteit.
    Wanneer deze kloppen, vinkt u ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’ aan.

• Accepteer de voorwaarden en klik op ‘Ja, voeg toe aan mijn account’.

U heeft nu toegang tot Bitcare.