Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen?

U kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com. Daarnaast kunnen ouders de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'.

Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google+, Microsoft of Facebook account. U kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Let er wel op dat u zich maar één keer kunt aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij u om uw manier van inloggen en uw wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd.