Kan ik mijn eigen manier van inloggen kiezen?

Wij ondersteunen alleen het inloggen met een Google+, Microsoft of een Facebook account. Dit doen wij omdat dit de veiligste oplossing is en wij zo goed mogelijk de privacy van uw kindje(s) willen beschermen. Google+, Microsoft en Facebook zijn namelijk in staat uw wachtwoord zeer goed te beschermen. U kunt ervoor kiezen om een bestaand account te gebruiken of een nieuw account aan te maken. Let er wel op dat u zich maar één keer kunt aanmelden met één uitnodiging. Om deze reden verzoeken wij u om uw manier van inloggen en uw wachtwoord goed te onthouden. Tevens is de link van de uitnodiging persoonsgebonden en kan hij niet worden doorgestuurd.