Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Inloggen bij Bitcare doet u via een account waarmee u zich in het begin heeft geregistreerd. Dit is een Google+, Microsoft of Facebook account. Het wachtwoord dat verbonden is aan het account dat u gebruikt om in te loggen is het wachtwoord dat u dient te gebruiken. U maakt voor Bitcare dus geen apart wachtwoord aan. Als u de melding krijgt dat het wachtwoord fout is moet u allereerst dus proberen om bij het account zelf in te loggen. Als dit ook niet lukt kunt u daar een nieuw wachtwoord opvragen.

Mocht bovenstaande niet werken kunt u contact opnemen met het kinderdagverblijf. Zij kunnen uw inlogrechten intrekken en u een nieuwe uitnodiging per mail sturen. U kunt zich dan opnieuw registreren bij Bitcare.