Wie kunnen aanvragen goed- of afkeuren (welke rollen)?

In de ‘Algemene instellingen’ bij de sectie ‘Verlof en verzuim’ kunt u aangeven wie bepaalde aanvragen goed mogen keuren of af mogen keuren. Per onderdeel kunt u instellen door welke rol dit goed- of afgekeurd kan worden. Ook kunt u één werknemer selecteren die de verzoeken kan goed- of afkeuren. Verder kunt u kiezen of de instellingen zijn op locatie niveau of op organisatie niveau.

Verder is het mogelijk om in te stellen wie er geïnformeerd worden zodra er een verzoek is goed- of afgekeurd. Dit kunt u doen door op het potlood achter het type te klikken en bij 'Informeer' de naam van de medewerker in te typen. Deze medewerker wordt vervolgens geïnformeerd over deze verzoeken. Op onderstaande afbeelding ziet u waar u deze instellingen kunt aanpassen. Dit kan alleen aangepast worden door medewerkers met de 'Supervisor' rol.