Hoe plan ik een medewerker op één of meerdere locaties en groepen?

Bij het tabblad 'Arbeidsrelatie' van de medewerker kan een medewerker gekoppeld worden aan één of meerdere locaties en groepen.

Stap 1

Ga naar de 'Arbeidsrelatie' van de medewerker.

Stap 2

Klik op de sectie 'Planning'.

Stap 3

Klik op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.

Klik op het potloodje om de locatie of groep te wijzigen van de huidige planning.

Stap 4

Kies voor een 'Flex rooster' (eenmalig) of 'Vast rooster' (langere periode) en selecteer vervolgens de locatie en groep.

Mocht een medewerker op meerdere locaties en/of groepen actief zijn, dan kunt u meerdere vaste roosters maken op de desbetreffende locaties en/of groepen.

Zorg er wel voor dat de planningen elkaar niet overlopen. Een medewerker kan maar op een groep tegelijk werken.