Bij het tabblad 'Arbeidsrelatie' van de medewerker kan een flexibele medewerker gekoppeld worden aan een bepaalde groep.

Stap 1

Ga naar de Door in de 'Arbeidsrelatie

Stap 2

Klik op de sectie 'Planning'

Stap 3

Klik op het  te gaan en op het (boven “Toon historie”)

Stap 4

Kies voor een 'Vast rooster' zonder uren.

Stap 5

Selecteer de locatie en de groep waar u de medewerker naar voren wil zien in het schema.

Stap 6

Schuif de balkjes opelkaar.  Dit omdat de medewerker dan een opvangplan krijgt, maar geen vaste planning. Het voordeel hiervan is dat de medewerker dan wel naar voren komt bij een groep en daardoor gemakkelijk vanuit het tabblad 'Schema' flexibel ingepland kan worden.

Mocht u een flexibele medewerker in meerdere groepen willen zien, dan maakt u gewoon meerdere vaste roosters op de desbetreffende groepen aan zonder vaste uren.